Salarisberekening makkelijk gemaakt


Ken je dat. Je hebt helemaal geen tijd om zelf je salarisberekeningen te maken. Sterker nog; je hebt hier gewoon totaal geen behoefte aan. Dan kan de salarisadministratie van je bedrijf gedaan worden door verschillende ondernemingen die zo een service aanbieden. Zo heeft het bedrijf CBBS maar liefst meer dan 2.500 bedrijven, accountants- en administratiekantoren als hun klanten. Doordat deze klanten gebruik maken van de gebruiksvriendelijke online salarisservice hebben zij geen zorgen meer wat betreft de bezoldiging van de werknemers in hun bedrijf.

Inzicht in je complete financiële administratie wordt je erg makkelijk gemaakt. De salarisservice van de CBBS koppelt namelijk met een aantal (financiële) pakketten en ook software voor de projectadministratie. Zo worden als pluspunt ook handmatige handelingen verminderd. Ook wordt er bij dit bedrijf de salarisservice onopmerkbaar gekoppeld aan een programma genaamd HR Dashboard; dit programma geeft je een compleet overzicht van de personeelsgegevens. Met één druk op de muisknop krijg je dan dus een totaal overzicht van dus niet alleen salarisinformatie, maar ook personeelsinformatie.

Door het gebruik van een managementinformatiemodule en door het automatiseren van de salarisoverboeking kan de salarisservice van CBBS eenvoudig worden uitgebreid. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor het maken van historische loonstaten, periodieke loonopgaven en een automatische aanmelding en afmelding van een dienstbetrekking.

Een salarissoftware die dit bovenstaande proces eenvoudiger zou maken voor je salarisadministratie wordt Proflon genoemd. Dit is een online programma dat speciaal ontwikkeld is. Het zogenoemde Proflon-pakket is niet alleen erg makkelijk in gebruik, maar wordt ook iedere keer opnieuw bijgewerkt wanneer er wijzigingen plaatsvinden. De software wordt één keer op je server geplaatst en vervolgens is het pakket online volledig beschikbaar. Zo heb je je salarisadministratie altijd en overal tot beschikking. Proflon is vanaf één werknemer te gebruiken.
Net als bij de salarisservice wordt Proflon gekoppeld aan HR Dashboard.


[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]